PATAH KAKI PART II - kaellaaaa's

Thursday, April 2, 2020

PATAH KAKI PART II


Assalammualaikum | PATAH KAKI PART II 

BACA SINI PATAH KAKI!

Seperti yang korang tahu kaella dah lama cuti sebabkan patah kaki. maka genaplah 3 bulan kaki kaella patah dan tak bekerja. sebabkan COVID-19 cuti kaellapun extend lagi sehingga keadaan dah semakin membaik. jom sama-sama kita #PutuskanRangkaianCOVID19

Alhamdulillah. syukur disebabkan keadaan kaki dah semakin membaik. sekarang dah boleh jalan cuma belum jalan normal lagi sebab kaki masih sakit sikit. kalau sebelum ni perlukan pertolongan tongkat baru mampu jalan, syukur sekarang dah tak perlukan tongkat dah.

banyak benda yang jadi sepanjang kaella patah kaki. banyak benda kaella belajar. jatuh bangun nangis tepi dinding dekat hospital semua mematangkan kehidupan sebenarnya. bila di ingatkan balik keadaan sebelum ni, macam tak percaya 3 bulan dah berlalu dan kini dah sihat.

benda paling kaella rindu masa kaki patah adalah DRIVING! hahaha bila kaki dah boleh bengkok sikit kaella try bawa kereta sebab benda tu la yang kaella paling rindu nak buat and nasib baik masih reti bawa kereta hehe

tapi still ada benda kaella tak puas hati sebabkan appoiment DR sepatutnya 30 march tu tapi sebabkan kita tengah perintah berkurung appoiment ditunda. tapi takpa, yang penting kaki dah boleh berdiri semula seperti sedia kala.

tapi...


last but not least, please stay home! stay safe! stay healthy! #PutuskanRangkaianCOVID19 

10 comments:

  1. Moga betul-betul sembuh Kaella. ^^

    ReplyDelete
  2. Mudah2an cepat sembuhnya dan dapat bekerja seperti biasa nanti.

    ReplyDelete
  3. semoga diberikan kesembuhan buat kaella ..

    ReplyDelete
  4. Semoga Allah berikan kesembuhan buat Kaella.

    ReplyDelete
  5. allahuakhbar.. baru tahu ni. awakkk take care jangan melasak sangat ya.. xpe nanti da ok boleh rempit bawak keteee.. time2 MCO ni pun rasa rinduu nak drive..

    ReplyDelete