Kebaikan Susu segar Farm Fresh - kaellaaaa's

Saturday, February 2, 2019

Kebaikan Susu segar Farm Fresh


Assalammualaikum...

Kebaikan Susu segar Farm Fresh | Dikatakan susu ini susah di cari di pasaran mahupun di pasar raya. Susu segar ini hanya dapat di beli melalui agent-agent susu Farm Fresh yang sah. Bukan sekadar bayi dan kanak-kanak sahaja yang sesuai minum susu ni bahkan orang dewasa juga sangat sesuai.



Antara kebaikannya ;

  • 1) Susu segar Farm Fresh cukup segar kerana produk jenama tempatan ini diproses di ladang di Johor dan Pahang dan sampai kepada pengguna dalam tempoh 48 jam.
  • 2) Susu segar Farm Fresh tiada pengawet, pewarna dan perasa tambahan.

  • 3) Susu segar Farm Fresh perisa kurma ini tiada gula tambahan, rasa manisnya datang daripada gula kompleks kurma yang sangat baik. Gula kompleks ini menghasilkan glukosa secara berperingkat.
  • 4) Susu segar Farm Fresh perisa kurma ini elok diminum ibu mengandung kerana khasiat kurma yang terkandung di dalam susu mampu menambah susu badan.
  • 5) Susu segar Farm Fresh perisa kurma elok untuk ibu hamil dan bayi di dalam kandungan.
  • 6) Anda akan rasa bertenaga sepanjang hari setelah minum susu segar Farm Fresh.
  • 7) Susu segar Farm Fresh  ini cukup eksklusif kerana sukar didapati di pasaraya. Anda perlu menghubungi ejen berdaftar untuk mendapatkan susu segar ini
  • 8) Farm Fresh turut mengeluarkan susu segar Farm Fresh perisa asli, coklat, cafe latte dan yang terbaru tongkat ali selain yogurt dan susu kambing asli.
  • 9) Kesemua minuman yogurt Farm Fresh mempunyai sekurang-kurangnya 50 Bilion Probitik yang bertindak membantu pencernaan serta memakan semua bakteria jahat.
  • 10) Produk terbaru Farm Fresh Cafe Latte Tongkat Ali mampu meningkatkan tenaga dan stamina selain bertindak sebagai anti kanser, anti kencing manis dan anti bakteria

17 comments:

  1. Kak ana suka juga minum yogurt dan air coklat farm best ni. Kalau g pasar malam mesti beli.

    ReplyDelete
  2. Kotak nampak comel. Saya teringin nak rasa yogurt manggo. Mesti sedapkan :D

    ReplyDelete
  3. saya sangat suka susu farm fresh kurm. hari-hari wajib minum 1 botol sebab saya masih menyusukan baby

    ReplyDelete
  4. Mmg feveret mama Ni esp susu kurma. Kalau believe Saturday kotak besar sekejap mama minum dah habis

    ReplyDelete
  5. Sis suka sangat susu dari jenama Farm Fresh ni Cik Kaellaaa tapi susah dapat..
    Bila ada kat AEON Mall cepat sangat habis boleh kata memang laku keras..
    My favorite susu kurma.. ;)

    ReplyDelete
  6. suka juga tapi minum yang mixed berries je. sebab x suka sangat rasa susu yang kuat..

    ReplyDelete
  7. Saya suka susu kurma tu... sedap... 😋

    ReplyDelete
  8. it has been one of my favourite since long ago after dutch lady

    ReplyDelete
  9. Dah rasa, suka yg yougurt mixed berries tu sedappp

    ReplyDelete
  10. wah..brand baru yer? kat sini ayu layan meiji jer.
    susu coklat, strawberi, kopi, pisang...plain pun.
    dappp

    ReplyDelete
  11. sedap susu ni..sebab tu ramai yang suka

    ReplyDelete
  12. comel comel kotaknya. menyelerakan.. tapi di Sabah ni belum pernah nampak lg ada ke takda huhu

    ReplyDelete