Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100 - kaellaaaa's

Advertisement

Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100

 Assalammualaikum | Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100



Giveaway Date

: 30 Ogos 2021 - 10 September 2021


www.busyratakiyudin.com  (◀ Klik Sini)


Banyak-banyak entry kaella paling gemar dengan entry ni, sebabnya setiap kali sebelum nak taip sesuatu akan buka Plays.org dulu, ambik mood. Tapi akhirnya main sampai tak sudah. Yang bestnya, banyak pilihan, korang kalau dah bukak pasti main lagi hehe


Eh, korang!

Jangan lupa join Giveaway busyra ni tau, sebabnya pemenang akan dapat duit berjumlah RM50 πŸ™Š dan yang pasti hanya dua pemenang terpilih, semoga ada rezeki 🀲🏻



Post a Comment

9 Comments

  1. All the best Kaella! Semoga ada rezekinya. ^^

    ReplyDelete
  2. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/09/giveaway-busyrakongsirezeki-wang-tunai.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, salam singgah dari saya yang datang dari GA sama.. Best of luck to you, semoga ada rezeki untuk awak...

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/giveaway-busyrakongsirezeki-wang-tunai.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari GA yang sama.

    Good luck untuk ziella ya 😊

    Done follow #406

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen semoga dimurahkan rezeki.. All the best!

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sudi join Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100 .. 2 Pemenang akan diumum hari ini pada jam 2 petang di blog busyra takiyudin.

    ReplyDelete