Review Zarzou Brightening & Hydrating Facial Serum - kaellaaaa's

Advertisement

Review Zarzou Brightening & Hydrating Facial Serum

 Assalammualaikum | Review Zarzou Brightening & Hydrating Facial Serum

Ingat lagi tak bila kaella cerita dulu kaella tak pernah rasa muka seteruk yang teruknya, apatah lagi naik jerawat teruk dekat muka kaella tak pernah rasa. Bab skincare kaella sangat titipberatkan sebab muka bukan jenis yang boleh terima sebarang skincare, lagi satu sebab kaella jenis tak berani nak try and error. Sebab pernah sekali pakai skincare tu, baru 3 hari muka merah teruk, terus stop pakai dan tak guna lagi sehingga sekarang. 

Lagipun, kaella sejenis kekal dengan satu produk. Korang bayang kaella mula guna satu produk masa umur kaella18 tahun, sampai sekarang boleh dikira baru 2 kali tukar produk πŸ˜‚πŸ˜‚ 

BEKAM SERI WAJAH DI SPA AR-RAYYAN KOTA KINABALU (BACA SINI)

by Google

Tapi... Tapi...

Kali ni kaella nak Review Zarzou Brightening & Hydrating Facial Serum sepanjang 3 bulan kaella menggunakan serum Zarzou, kaella boleh katakan jerawat kurang timbul dan yang paling ketara bekas jerawat dah mula pudar. Banyak perubahan yang kaella boleh lihat dalam muka kaella sendiri sepanjang sebelum dan selepas penggunaan serum ini. Rasa macam, miracle datang dan mencantikkan wajah. korang faham tak ? πŸ˜‚


by Google

Hyaluronic acid :

To maintain skin's moisturize and elasticity for long lasting hydration.

Untuk mengekalkan kelembapan dan keanjalan kulit untuk penghidratan yang berpanjangan.


Vitamin C :

Powerful antioxidant that help to brighten skin and prevent common signs of aging such as fine lines, wrinkles and discoloration. Helps to fight dark spot, hyperpigmentation and acne scars.

Antioksidan kuat yang membantu mencerahkan kulit dan mencegah tanda-tanda penuaan yang biasa seperti garis-garis halus, kedutan dan perubahan warna. Membantu merawat bintik hitam, hiperpigmentasi dan parut jerawat


Arbutin :

Help to reducing melanin production of our skin. It can help to lighten skin and reduce dark pigmentation.

Membantu mengurangkan pengeluaran melanin kulit. Ia juga dapat membantu mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi gelap


Bau Serum 

Serum ni tiada tambahan bau yang wangi, dia sekadar lembut, nice dan bau yang natural. 


Sesuai Untuk Kulit Muka Macam Mana ?

Sesuai untuk semua jenis kulit, kulit sensitif pun sesuai tau.



Kaella Review Zarzou Brightening & Hydrating Facial Serum

Sepanjang kaella menggunakan serum ni syukur Alhamdulillah kulit semakin membaik, paling ketara wajah kaella kurang suram dari sebelumnya. Jerawat ? kaella sedar jerawat sedikit demi sedikit hilang dan mati. kalau ada pun sekejap jer bekampung, tak lama lepastu hilang. Jerawat batu pun jarang timbul tau. Yang paling kaella suka dengan serum ni, dia ringan dan cepat meresap serta tidak melekit. Kebanyakan serum selepas digunakan akan rasa melekit, syukur untuk serum kali ini tidak melekit langsung. 


Nampak macam edit tapi tak sebenarnya. Jerawat timbul pun seketul je lepastu esoknya dah pudar sedikit. Kan dah kata muka suram pun pasti pudar. Kaella rasa ni adalah satu-satunya serum yang kena dengan kulit muka kaella. Sebelum ni ada cuba satu produk tu tapi tak sesuai dengan kulit muka. 


Beli Dekat Mana ?

Website ; zarzou beauty

Facebook ; zarzou beauty

Harga ; RM59.00 


Korang kena try tau, Zarzou Brightening & Hydrating Facial Serum ni, sebabnya sesuai dengan semua jenis kulit. Kulit korang pasti rasa glowing semacam. Harga pun mampu milik dan yang pastinya akan nampak perubahan dekat wajah. 


Post a Comment

2 Comments

  1. Nak tryyyy tapi kulit muka tak ngam dengan HA. Memang banyakkk kan good review brand zarzou ni, tapi itulahh ada HA :(

    ReplyDelete
  2. Bagus ada produk yang berkesan dengan kulit kita. harga pun masih mampu milik. packaging hitam camtu cantik pulak tengok. minimalist.

    ReplyDelete