Giveaway Road To 3M Mamapp - kaellaaaa's

Advertisement

Giveaway Road To 3M Mamapp

 Assalammualaikum Giveaway Road To 3M Mamapp




Sebabkan masa masih panjang, marilah kita sama-sama meriakah Giveaway Road To 3M by Mamapp ni. Blog mamapp ni adalah salah satu blog yang paling kaella suka. Biarpun tak pernah bersua muka dengan si pemilik blog tapi penulisannya sentiasa boleh menarik minat dihati ini. 

Hadiah ?

Jangan cerita, mamapp selalu bagi hadiah yang menarik dan berbaloi. Selain daripada memenangi wang tunai, Giveaway kali ini mamapp membawakan hadiah yang menarik dengan memberikan Inpods i12 tws kepada 5 Pemenang yang bertuah.



Menarik bukan ? Dah la warna comel-comel. Geram jer nengoknya πŸ˜‚ 

Peraturan Giveaway Road To 3M Mamapp pula sangat mudah. Boleh klik dan Follow. Korang yang belum join tu jom la sama-sama memerikahkan, siapa tahu korang antara salah satu pemenanng Inpods i12 tws ni. πŸ’ͺ🏻 


Post a Comment

16 Comments

  1. Join jugak segment ni. Semoga ada rezeki kita :)

    ReplyDelete
  2. https://thekaellaaaa.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  3. Good luck kaella! sorry tadi terpaste link blog pulak. PC ni ting tong

    ReplyDelete
  4. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  5. Good luck. Datang dari segmen yang sama.

    Jemput join GA As ya :)

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
  6. Selamat bergiveaway. Semoga ada rezeki terpilih nanti.

    ReplyDelete
  7. jalan2 dari giveaway yang sama
    https://www.mialiana.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  8. Tq kaella support GA mama.. sori tau lambat bw. Nanti join la lagi kalau ada segment

    ReplyDelete