Segmen Pencarian Bloglist Syu Deris - kaellaaaa's

Advertisement

Segmen Pencarian Bloglist Syu Deris

 Assalammualaikum | Segmen Pencarian Bloglist Syu Deris




Selalu jumpa segmen berbentuk follow, tapi kali ini lain dari yang lain. Kali ni kena teka peribahasa yang ada. Sebabkan kaella masih seorang student part-time dan selalu juga cari peribahasa bagi ayat nampak cantik, adalah beberapa gambar yang familiar buat dijadikan peribahasa, jadi jom ler kita ikuti Segmen Pencarian Bloglist Syu Deris kali ini. 




Bagi kaella ada 9 peribahasa yang kaella jumpa dalam gambar ni, tak tahu pula kalau ada banyak lagi, dan peribahasa pertama sekali yang kaella terpandang adalah "Melentur Buluh Biarlah Dari Rebungnya" tapi benda yang kaella zoom in zoom out untuk tengok betul-betul tu hah "Kaki Bangku", elok je dia selindung kan diri πŸ˜‚

Apa pun, segmen macam ni menarik, 😍 kaella suka, eh tapi korang yang belum join, jom join sekali tau. Tarikh tutup 14 Julai nanti. Orang terpilih boleh masuk dalam list bloglist tau. 


Post a Comment

5 Comments