Mellow Crunch Giveaway by Atiqah Najihah - kaellaaaa's

Advertisement

Mellow Crunch Giveaway by Atiqah Najihah

 Assalammualaikum | Mellow Crunch Giveaway by Atiqah Najihah


Korang dah pernah rasa belum Mellow Crunch ni ? kaella pernah sekali rasa, tak manis sangat tapi sedap dimakan. Kaella suka dengan rasa tak berapa manis ni. Selalu beli dekat online seller yang ada, kadang ada stock kadang takde. 

Tapi, korang tau tak yang korang boleh dapat Mellow Crunch secara FREE tau πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ» 

Cara nak dapatkan Mellow Crunch FREE 

  1. Kena Follow Blog Atiqah Najihah
  2. Copy and paste banner dan buat satu entry yang bertajuk "Mellow Crunch Giveaway by Atiqah Najihah"
  3. Backlink entry ke entry giveaway Atiqah Najihah
  4. Tinggalkan entry diruang komen.
  5. Siap.

macam biasa, kaella suka bila segmen yang simple dan mudah, lagipun pemenang Giveaway akan dapat 1 botol Mellow Crunch secara FREE. haa, tu paling kaella tak boleh tahan. Lagipun kaella memang minat dengan sebarang makanan yang ada kaitnya dengan coklet 😁 

Tarikh Penyertaan Giveaway 

1 June sehingga 20 June 2021

Tunggu apa lagi tu ? Jom join ramai-ramai. Siapa tahu korang salah satu dari 2 orang yang dapat Mellow Crunch secara FREE.

Korang yang belum join tu boleh klik dekat banner dan join sekali tau 😍 Goodluck!

Post a Comment

6 Comments