GIVEAWAY SAMBAL BILIS PEDAS - d' SAMBAL licious

10:51:00 PM

 Assalammualaikum | GIVEAWAY SAMBAL BILIS PEDAS - d' SAMBAL licious


Korang kalau tak makan tanpa sambal bukan orang Melayu katanya. Sebab orang Melayu kalau nak makan paling penting kena ada sambal, baru sedap. Lebih lagi bila nak makan dengan telur goreng. Pergh! Korang dapat bayangkan tak makan nasi putih panas campur dengan telur goreng dengan SAMBAL BILIS PEDAS ni ? Rasanya tak cukup satu pinggan ni.

Sempena pelancaran produk daripada d' SAMBAL licious ni, dorang nak bagi FREE satu botol SAMBAL BILIS PEDAS ni. 

LIKE WHAT! Barang FREE lagi ?

Apa Yang Korang Kena Buat ?


senang kan ? 


Siapa tahu dalam 3 orang pemenang korang yang dapat, perghh sodap ni sambal bilis ni. Baru sebut nama dah terliur 😁😍 

Tarikh Penyertaan ?

1 June hingga 15 June 2021

Banyak masa lagi ni, masih sempat lagi kalau nak join 😁 sebab yang paling best dapat hadiah Sambal Bilis πŸ™Š

Tunggu apa lagi tu ? Jom klik banner sekarang jugak, join ramai-ramai oki ? 

You Might Also Like

16 Comment

  1. Terima kasih kerana sudi menyertai giveaway ini.

    ReplyDelete
  2. Bismillah.. JOin..

    https://www.leaazleeya.com/2021/06/giveaway-sambal-bilis-pedas-d-sambal.html

    ReplyDelete
  3. All the best Kaella! Macam sedap je sambal dia tu.. Haha

    ReplyDelete
  4. Wahh, saya suka sambal..Nak join juga laa !

    ReplyDelete
  5. Menarik! Dan mudah nak join.
    Sambal gini nice time sahur.
    Nasi panas. Telur goreng. Kicap :)
    Ohsem.

    ReplyDelete
  6. Good luck ye. Sambal bilis pedas-pedas ni pembangkit selera..mmg kena ada sebotol kat rumah ni.

    ReplyDelete
  7. Moga ada rezeki menang sambil bilis tu :)

    ReplyDelete

THE LITTLE FELLAS