200K PAGE VIEW

10:30:00 AM

 


Assalammualaikum | 200K PAGE VIEW

Alhamdulillah. Blog kaella sudah mencecah 200K Page View (PV). Kaella dah agak lama tak update disebabkan oleh kehidupan kaella yang sangat tidak produktif masa cuti PKPB ni sekarang. Cuti jadikah kaella semakin malas update tentang kehidupan kaella. Kaella lagi suka duduk diam tanpa melakukan satu pekerjaan sekali pun. Korang nampak tak betapa buang masanya kaella dengan masa-masa yang dah berlalu tu sebenarnya. 

Bila check blog semalam kaella baru perasan PV kaella dah cecah 200k. Tak sangka kaella mampu pergi sejauh ini. Biarpun kaella lebih banyak menceritakan tentang cerita sedih hidup kaella tapi tetap cecah 200k PV. 

But, 

Terima kasih semua orang sebab singgah jugak dekat blog kaella, Terima kasih sebab selalu jadi penyebab kaella bangun dalam berblogging. Terima kasih sebab selalu bagi komen, kaella appreciate sangat tau 😭 Thankyou korang πŸ’•πŸ’•

nah, sending my ghost hug to everyone yang pernah singgah, baca, komen dekat setiap penjuru blog kaella. Thankyouu πŸ’•


You Might Also Like

10 Comment

  1. Moga terus sukses di dalam dunia blogging.. :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah.
    Semoga dipermudahkan segala urusan sehariannya.

    ReplyDelete
  3. tahniah.
    semoga terus berblogging.

    ReplyDelete
  4. Tahniah kaeelaaa.. keep it up.. semoga dimurahkan rezeki & sukses selalu

    ReplyDelete
  5. Woah, tahniah Kaella. Keep on writing k. semoga terus sukses! ^^

    ReplyDelete
  6. Tahniah sis.. Semoga awak terus sukses dalam dunia blogging dan jangan terus berputus asa dalam kehidupan ini...

    ReplyDelete

THE LITTLE FELLAS