BYE MY OLD TWITTER - kaellaaaa's

Advertisement

BYE MY OLD TWITTER

 

Assalammualaikum | BYE MY OLD TWITTER


Kalau korang follow kaella dekat Twitter, korang pasti tahu Twitter merupakan aplikasi yang sangat kaella gemar. Kebanyakan masa kaella lebih banyak luangkan dalam twitter, sebab tu kalau korang perasan kaella jarang balas komen atau post dekat Facebook dan Instagram. Kalau korang nak tengok kehidupan kaella boleh tengok dekat twitter kaella. Sebab ni la kaella rasa kaella kena tukarkan kehidupan kearah yang lebih baik.  


my old Twitter

( My old Twitter  πŸ•Š )

Banyak kenangan sebenarnya Twitter lama ni, sebab dah start dari 2014 lagi. Masa tu masih zaman kanak-kanak ribenna, jadi posting semua kena dengan perangai kanak-kanak. Ni juga adalah antara sebab kenapa kaella ambik keputusan untuk deactivate account ni.

Add caption
( My new Twitter πŸ•Š )

Ni pulak accaunt baru kaella, harapnya posting lepasni lebih bermanfaat dari yang sebelumnya 😊 korang yang ada accaunt twitter tu bolehlah follow kaella πŸ™ˆ ( JUST CLICK SECOND PICTURE ). Doakan juga kaella post benda yang baik-baik dekat blog juga, risau juga kalau-kalau blog pun nak kena buang lepasni. 

korang yang dah follow kaella sebelum ni, rasa tak nampak posting kaella dekat twitter bolehlah follow dekat account  baru tau πŸ₯° 

Post a Comment

4 Comments

  1. i never deactive my twitter hehe .. klu mcm tiba2 nk tukar twitter punya enviroment.. il just removed all the following and follower and changed hearder and DP ..thats it.. takkan tukar user name..so klu ada follower yg mmg nak always follow.. diorg akan add balik hehehe

    ReplyDelete
  2. Mira pernah buat twitter dulu tapi sbb tak pandai main twitter sampai sekarang dah tak bukak acc twitter tu. haha..

    ReplyDelete
  3. twitter banyak benda best untuk dibaca. done follow :)

    ReplyDelete
  4. Ada twitter tapi kurang aktif.. hehehe

    ReplyDelete