VACUUM TANPA WAYAR - kaellaaaa's

Sunday, July 19, 2020

VACUUM TANPA WAYAR


Assalammualaikum | VACUUM TANPA WAYAR

Leceh kan bila kita nak vacuum kereta tapi kena sediakan vacuum yang memerlukan wayar penyambung eletrik. Lagi leceh kalau wayar vacuum tu ala kadar, nak kena bawa masuk kereta satu hal nanti vacuum at the end habuk still keluar tepi vacuum. Lagi satu nak kena sedut kotoran yang mempunyai ruang kecik tu sangat tak sesuai menggunakan vacuum rumah.




Kebaikan vacuum tanpa wayar ;

  • Tidak memerlukan wayar penyambung eletrik
  • Mempunyai pengecasan yang cepat
  • Bateri tahan lama
  • Mempunyai penyedut yang agak kuat
  • Senang dibawa kemana sahaja
  • Ringan
  • Boleh menyedut habuk yang halus
  • Boleh dicuci 
  • 2 fungsi iaitu kering dan basah
Rate 10/10

Benda paling kaella suka ialah vacuum ni boleh dicuci. Korang bayangkan dalam vacuum tu boleh hirup habuk yang sangat halus, habuk tu pula agak susah dibersihkan dengan menggunakan tisu. Tapi, dengan keadaan yang boleh dicuci vacuum ni akan sentiasa terlihat bersih dari segala habuk dan ianya tidak akan merosakkan vacuum tersebut. Menarik bukan ? 


Korang boleh bezakan sendiri kekuatan vacuum ni, biarpun kecil tapi mampu membersihkan habuk yang melekat. Gambar diatas ialah cadar bantal yang kaella tercuci dengan tuala yang agak rapuh, kemudian habuk tuala melekat pada cadar tersebut tapi meyakinkan kaella ialah dengan menggunakan vacuum boleh seduh habuk yang melekat pada cadar tersebut. Jadi benda ni kaella rasa sangat menarik dan sangat berbaloi digunakan dalam kehidupan seharian bagi memudahkan kerja  harian kita. 


Vacuum ni ready stock dari oversea, kaella cari yang dekat local tapi tak jumpa. So far penghantaran barang ni cepat dari yang kaella jangkakan. Paling penting benda ni berbaloi. korang yang ada masalah kotoran dekat kereta kena ada satu vacuum ni. 

14 comments:

  1. waaa nak belilah.. memang penting benda ni. lebih-lebih lagi untuk kereta.. selalu je sisa-sisa makanan terjatuh dalam kereta.. Thank sharing info Kaella :)

    ReplyDelete
  2. skrg semua wireless.. senang nak handle kannn

    ReplyDelete
  3. Wahhh nak beli jugalah..senang ada benda ni

    ReplyDelete
  4. Menarik ni.. mudah dan senang juga nak pakai, sangat berguna untuk kereta

    ReplyDelete
  5. menariknya..tq sharing kaellaa :)

    ReplyDelete
  6. mmg teringin nak beli yang chordless.. tapi kita menabung dulu la..
    stakat ni dok guna yang berwire tu bertahun da dok elok lg tp niat nak beli baru mmg ada hehehe..

    ReplyDelete
  7. Pernah beli vakum untuk kereta tapi tak boleh basuh. Maybe boleh guna yang jenis ini pulak :)

    ReplyDelete
  8. macam best pula pakai vakum tanpa wayar ni..hehe ♕Tiara Sapphire♕

    ReplyDelete
  9. Done follow #363

    Dh try pkai vakum ni & beli kat shopee..senang & mudah

    ReplyDelete
  10. wow nice! macam best je ni. boleh try ni hehe. nice sharing!

    ReplyDelete
  11. senang kalau tanpa wayar ni sebab bebas nak vacuum dekat mana pun. Murah pulak tu harga dia

    ReplyDelete
  12. Hee, dah la memang tengah hunting vacuum untuk kereta ni. Thanks Kaella. ^^

    ReplyDelete
  13. Nice blog..singgah Dan follow hehe

    ReplyDelete