Aplikasi Menarik! - kaellaaaa's

Monday, February 24, 2020

Aplikasi Menarik!


Aplikasi Menarik! | Assalammualaikum..

Kali ini kaella nak share satu apps yang sangat menarik untuk isikan masa korang dengan benda yang bermanfaat menggunakan apps yang menarik.

Apps kali ini membolehkan korang untuk membaca sepotong ayat Al-Quran berbeza-beza setiap kali korang UNLOCK HANDPHONE korang ? menarik kan ? korang unlock phone akan keluar ayat Al-Quran, alang-alang dah keluar ambik masa 2 minit baca ayat tersebut dengan maksudnya sekali. manfaatnya kita sendiri yang dapat. 


Korang bayangkan sehari 100 kali korang UNLOCK HANDPHONE korang, maka 100 ayat Al-Quran korang baca setiap hari tau. lagi banyak korang unlock phone korang lagi banyak korang baca dalam sehari. Sebulan dah boleh khatam Al-Quran. Kalau setahun ?


Korang tunggu apa lagi ? pergi download sekarang!



12 comments:

  1. Bagusnya apps macam ni Thanks for sharing Kaellaa ^_^

    ReplyDelete
  2. menarikkkkkkkk!
    kongsi benda baik dpt pahala.. hihi

    ReplyDelete
  3. waalaikumussalam. terima kasih kongsi. sangat bermanfaat ^_^

    ReplyDelete
  4. menarikkk boleh downloads ni !

    ReplyDelete
  5. Bagusnya apps ini.. menggalakkan pembacaan al-Quran..

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, applikasi yang bermanfaat

    ReplyDelete
  7. Bestnya. Mau cari di ios, harap-harap ada.

    ReplyDelete
  8. Menarik. Aplikasi yang bermanfaat

    ReplyDelete
  9. this is so nice. thanks for the recommendation :)

    http://www.liyanajasmi.com/

    ReplyDelete
  10. Aslm kaella adalah antara pemenang GA mama nanti tlg isi details ye
    http://www.mamapipie.com/2020/03/pengumuman-pemenang-giveaway-wang-tunai_5.html

    ReplyDelete