Addicted to Family Hotel - kaellaaaa's

Tuesday, February 18, 2020

Addicted to Family Hotel


addicted to Family Hotel | Assalammualaikum. hi ;)

memandangkan masa cuti kaella yang agak lama, kaella habiskan masa banyak sangat dengan bermain game. Tapi banyak-banyak game yang kaella download ada satu game yang kaella suka sangat. asyik nak main je kalau nyawa dah full. hehe

korang tau tak game apa ?

FAMILY HOTEL
game ni into gegirl mejoriti. sebab kaella taknak ketagih sangat main mobile legend, PUBG and so on jadi kaella main benda ni jelah.


apa yang best dengan game ni kaella boleh katakan game ni tentang game hotel, selain korang main game dia ni korang boleh design hotel itu ikut kesukaan korang. lately ni kaella suka tengok video orang korea move in rumah yang simple and nice, suka tengok mini house. selalu pasang angan-angan one day nak ada rumah macam tu juga. hihi jadi kiranya game ni bolehlah realisasikan angan-angan kaella untuk sementara waktu hihi



game tu macam ni tau. serupa dengan candy crush, tapi ni korang boleh design hotel kalau candy crush takde sebab candy crush still my first game ever tau. masa mula main kaella tengok senangnya main benda ni, dah makin up level rasa nak mengamuk hari-hari asyik tak pass level jer hehe jangan salah pandang dengan game macamni. boleh buat tidur tak lena juga tau.


ni antara list yang korang kena buat untuk decorate hotel idaman korang tau. tapi sebelum nak deco kena ada kunci. macam mana nak dapat kunci ? haa yang ni korang kena main game tu dulu baru boleh decorate hotel idaman korang


antara pilihan nak deco hotel idaman.


yang part best. korang boleh main game sambil deco hotel idaman sambil baca komek tau. eyy kaella siap baca satu-satu sebab nak tahu jalan cerita pekerja kaella dalam game ni macam mana hahaha nampak tak angan-angan kaella tu macam mana.

By the way, korang boleh download game ni di Playstore atau Applestore okay!?  jom sama-sama bina hotel idaman dalam khayalan. hehe

6 comments:

  1. menarik game ni.. boleh try main jgk..
    ni mcm ade satu game tu nama lupa dh.. blh deco rumah..
    lbh krng camni jgk cara main game tu..
    tp dh give up main.. dh uninstall.. haha

    ReplyDelete
  2. Ada download. lepas 2 3 hari tu boring dah balik.. hahaha

    ReplyDelete
  3. waalaikumussalam. oh baca tajuk, kak ingatkan nama hotel yg sebenar tadi. haahhaa

    ReplyDelete
  4. anis ingatkan owner game ni sama macam homescapes since icon dia sebijik sangat rupanya lain

    ReplyDelete
  5. haha shu ingatkan mernginap di hotel bersama famili.. shu homescapes pun baru level berapa. hahaha

    ReplyDelete
  6. Hahaha.. masa baca tajuk ingatkan Kaealla nak cerita pasal hotel..
    sekali pasal permainan maya rupanya.. sabaq jelah.. hahaha

    ReplyDelete