HEADER BARU! - kaellaaaa's

Thursday, October 10, 2019

HEADER BARU!


Assalammualaikum..

HEADER BARU! | Alhamdulillah dan selamat pagi! 

Bangun pagi muka dah Happy semacam sebab dapat email dari maisarah sidi . Lama dah sebenarnya ada hajat nak tukar header tapi masa tu cemburu sangat, sampailah sekarang baru ada kesempatan nak tukar header baru. 

Kaella sebenarnya malas nak buat sebab busy akhir tahun ni, banyak sangat kerja. sebab tu cari orang yang pandai editkan header. Nasib baik jumpa Maisarah sidi ni boleh tolong editkan header. 

Tema kalini kaella pilih seSIMPLE yang boleh sebab yelah kalau header tu terlalu crowded sakit juga mata memandang, belum lagi pembaca yang tengok, nanti dah tengok header je dah menyampah sebab terlalu crowded. Plus blog kaella edit kalini pun simple jer, so kenalah dengan header yang simple. 

Korang nak buat header tapi takde masa ? jangan lambat-lambat tau, order terus dengan Maisarah Sidi. tunjuk je nak header macam mana kompom jadi hehe 



13 comments: