Giveaway | 100th Post Celebration Ft. Japan Planner Giveaway! - kaellaaaa's

Thursday, October 10, 2019

Giveaway | 100th Post Celebration Ft. Japan Planner Giveaway!

Japan planner giveaway

Assalammualaikum..

Giveaway | 100th Post Celebration Ft. Japan Planner Giveaway! | Memandangkan kaella rasa dah berbulan rasanya tak join giveaway, malam ni agak rajin sikit nak update blog dengan giveaway.

Dan memandangkan kaella akhir-akhir ni suka gila dengan journaling benda yang kaella minat and planner harian *even ada planner book* tapi kaella lagi suka journaling planner harian. jadi buku planner macam ni memang jadi keminatan kaella heheh

p/s buku tu nampak comel. kaella tak boleh lah kalau benda comel macamni -.-

ops! sampai lupa nak bagitau, masih ada masa nak join giveaway planner ni, so korang better join sebelum tutup giveaway ni. 16 oktober giveaway will ends. So ? tunggu apa lagi ? klik banner di atas.


16 comments:

  1. Thank you for your good writing. sims 4 news's newest expansion, Realm of Magic, brings a lot to the game, including a new occult Sim, a magical realm with a Hogwarts style ...

    ReplyDelete
  2. Good luck.. baru ja buat review blog Rasya
    nanti baca lah kat sini ^^
    https://ciknurul23.blogspot.com/2019/10/nurul-rasya-my-fav-blogger-all-time.html

    ReplyDelete
  3. Goodluck! :)

    https://mylittlestoryi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Thank you Kaella! Your number is 6 xx

    ReplyDelete
  5. good luck, sis!

    *done follow-back #313

    www.myrabeautydiary.com

    ReplyDelete
  6. good luck kaella! Rajinnya buat planner dalam planner. Kadang2 je update planner tahun ni hahaha

    ReplyDelete