Dapat Jemputan Masuk TV - kaellaaaa's

Wednesday, August 14, 2019

Dapat Jemputan Masuk TV



Assalammualaikum.. 

haritu kaella ada kongsi something dekat facebook tentang jemputan Tv Alhijrah. Masa mula-mula baca tu kaella terkejut gila. you know what i means kan!? kaella sampai baca mesej tu over and over again. 




happy ?

yaa! kaella happy gila masa tu. siapa sangka penulisan kaella terus maju ke hadapan. Biarpun kadang-kadang tak update pun sebabkan sibuk urusan dunia ni. ah proud of myself.

tapi takdir dan ketentuan Allah itu lebih baik. kaella sedih sebab tak dapat nak datang dalam rancangan tu. sebab kaella duduk Sabah, jemputan hari ini programnya esok dekat KL. so kaella cam sedih gila, dah esok ada kerja belambak dekat sekolah.

tidak apa, bukan rezeki kaella untuk kali ini. insyaAllah masa akan datang pasti ada rezeki yang lain. kalau di ikutkan hati kaella nak sangat pergi tapi apakan daya. kita hanya mampu merancang. Allah yang tentukan.

11 comments:

  1. Tahniah
    Mudah2an ada peluang lain nanti.

    ReplyDelete
  2. Tahniah Kaellaa~ Bukan selalu kan dapat peluang mcm tu huhu.. susah lau duduk sabah bila even smua kat sana..

    ReplyDelete
  3. wow, hebat sis, in shaa Allah ada rezeki lain yang akan dtg

    ReplyDelete
  4. Tahniah, hope in future ada jemputan n dpt datang..

    ReplyDelete
  5. tahniah..wah kek tapak kuda..unik tu

    ReplyDelete
  6. Inshaallah ada hikmah! maybe next time lagi besar!

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Tahniah,Kaella. Mesti ada hikmah tak dapat pergi kali ni Mungkin ada rezeki di tempat lain. Saya pun pernah hadapi situasi yang sama. Ada terima beberapa tawaran kolaborasi tapi keadaan tidak mengizinkan pada masa tu .

    ReplyDelete
  8. wahhh hebat kaellaaa itew nii dapat jemputan masuk ke TV show! Tahniahhh! Proud of you tooo!

    Takpe takpe takde rejeki. InshaaALLAH Allah akan ganti rejeki yang lain nanti. jangan cedih cedihh ;)

    ReplyDelete