Dapat Jemputan Masuk TV - kaellaaaa's

Wednesday, August 14, 2019

Dapat Jemputan Masuk TV



Assalammualaikum.. 

haritu kaella ada kongsi something dekat facebook tentang jemputan Tv Alhijrah. Masa mula-mula baca tu kaella terkejut gila. you know what i means kan!? kaella sampai baca mesej tu over and over again. 




happy ?

yaa! kaella happy gila masa tu. siapa sangka penulisan kaella terus maju ke hadapan. Biarpun kadang-kadang tak update pun sebabkan sibuk urusan dunia ni. ah proud of myself.

tapi takdir dan ketentuan Allah itu lebih baik. kaella sedih sebab tak dapat nak datang dalam rancangan tu. sebab kaella duduk Sabah, jemputan hari ini programnya esok dekat KL. so kaella cam sedih gila, dah esok ada kerja belambak dekat sekolah.

tidak apa, bukan rezeki kaella untuk kali ini. insyaAllah masa akan datang pasti ada rezeki yang lain. kalau di ikutkan hati kaella nak sangat pergi tapi apakan daya. kita hanya mampu merancang. Allah yang tentukan.

20 comments:

  1. Tahniah
    Mudah2an ada peluang lain nanti.

    ReplyDelete
  2. Tahniah Kaellaa~ Bukan selalu kan dapat peluang mcm tu huhu.. susah lau duduk sabah bila even smua kat sana..

    ReplyDelete
  3. wow, hebat sis, in shaa Allah ada rezeki lain yang akan dtg

    ReplyDelete
  4. Tahniah, hope in future ada jemputan n dpt datang..

    ReplyDelete
  5. tahniah..wah kek tapak kuda..unik tu

    ReplyDelete
  6. Inshaallah ada hikmah! maybe next time lagi besar!

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Tahniah,Kaella. Mesti ada hikmah tak dapat pergi kali ni Mungkin ada rezeki di tempat lain. Saya pun pernah hadapi situasi yang sama. Ada terima beberapa tawaran kolaborasi tapi keadaan tidak mengizinkan pada masa tu .

    ReplyDelete
  8. wahhh hebat kaellaaa itew nii dapat jemputan masuk ke TV show! Tahniahhh! Proud of you tooo!

    Takpe takpe takde rejeki. InshaaALLAH Allah akan ganti rejeki yang lain nanti. jangan cedih cedihh ;)

    ReplyDelete
  9. Tahniah kaella.. xpe nanti Ada Lah rezeki lain

    ReplyDelete
  10. good post 😊 would you like to follow each other? if the answer is yes, please follow me on my blog & i'll follow you back. https://camdandusler.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Tahniah, Maybe next time. In Sha Allah

    ReplyDelete
  12. Pergh!! Rezeki.. Takpe, InysaAllah ada rezeki lain yang lebih baik..

    ReplyDelete
  13. wahh. nampaknya blog post sudah diperhatikan oleh ramai orang. tahniah. mungkin bukan rezeki disana dan ada ditempat lain

    ReplyDelete
  14. I would like to thank you for the efforts you have made in writing this article. I am hoping the same best work from you in the future as well.. There are so many fun and exciting things to do and experience around the world that I thought I'd put together a list of my favourite Things to do ...

    ReplyDelete