TERIMA KASIH SEMUA - kaellaaaa's

Wednesday, January 2, 2019

TERIMA KASIH SEMUA


Assalammualaikum...

Alhamdulillah. Berakhirlah sudah segmen Bloglist yang kaella anjurkan.


Terima kasih untuk semua yang telah menyertai segmen ini. Sekarang kaella dah ada blogslist baru, lepas ini boleh blogwalking dari bloglist baru.


Terima kasih juga untuk pembaca blogger kaella 2018. InsyaAllah 2019 kaella kena rajinkan diri sikit untuk blogger kaella ni.

Actually kaella kena update masa 31hb haritu tapi agak sibuk dengan kerja sebab sekolah tak lama lagi buka, jadi kaella kena ready kemas kelas yang akan datang, susun atur kedudukan meja dan sebagainya. Mesti ibu-ibu diluar sana excited nak tengok anak masing-masing masuk sekolah lagi kan ? kaella pun apa kurangnya excited nak jumpa anak murid, dah sebulan lebih tak jumpa rindu juga dengan kerenah anak murid dekat kelas. Tahun baru ni tak tahu pula macam mana agaknya gaya mereka selepas ini.

SELAMAT TAHUN BARU 2019 BUAT SEMUA