I'M SELLING HIJAB - kaellaaaa's

Thursday, January 23, 2020

I'M SELLING HIJAB

KLIK GAMBAR UNTUK SHOPPING

Assalammualaikum people ;)

Hari-hari bangun asyik tengok kelender nak kira hari berapa lama lagi kena cuti. kaella sebenarnya nak jadi full blogger untuk sebulan cuti ni tapi kaella rasa idea takkan keluar selalu so kaella cari alternatif lain nak kena isi kekosongan masa kaella hari demi hari. 

bila fikir balik asyik main gadjet je dekat rumah sekali sekala apa kata buat benda yang berfaedah sikit. so kaella memang suka satu brand tudung ni dan kaella memang dah beli almost 20pcs hijab dari instagram tersebut dan kaella rasa takkan kaella sorang je nak rasa betapa bestnya kain ni kan ? kaella taknak kaella sorang je yang tahu betapa murahnya dan senangnya awning tudung tu berbentuk. jadi kaella nak korang datang tengok sendiri dekat instagram kaella tau. kaella rasa korang takkan rugi. orang kata benda baik bagus dikongsi bersama kan ? 

nak jadi agent jual tudung ni bukan hari-hari dapat jualan, kena lagi kaella ni seorang yang baru dalam dunia business sebabkan cuti kaella, yang penting tak putus asa kan ? dan paling penting kena selalu positif untuk terus maju. so, jom reramai support kaella :) 

INSTAGRAM @miekayyla.hijab

Antara fav colour kaella suka abad ini sampai nak guna banyak kali tapi awning tetap onz

korang nampak tak awning tudung tu ? menjadi! part yang paling kaella suka dengan kain ni sangat senang nak bentuk even dah basuh banyak kali awning tetap jadi.

so korang tunggu apa lagi ? jangan lupa singgah dekat online shopping kaella tau.

order thru ;
INSTAGRAM @miekayyla.hijab
WHATSAPP MIEKAYYLA HIJAB

11 comments:

  1. waalaikumussalam. yeay jap nak cuci mata ^_^

    ReplyDelete
  2. wahhh im so happy for you. selamat maju jaya tau.

    ReplyDelete
  3. all the best sis! <3

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. all the best. ^^ jap nak p cuci mata sat.

    ReplyDelete
  5. All the best babe! ur new follower here. Jemputlah ke blog i. I baru try2 nak menulis.. hehe

    ReplyDelete
  6. semoga bisness makin maju murah rezeki k..
    insyallah =)

    ReplyDelete
  7. goodluck kak semoga business akak makin maju

    ReplyDelete