HAPPY HOLIDAY ! - kaellaaaa's

Sunday, November 25, 2018

HAPPY HOLIDAY !


Assalammualaikum..

Alhamdulillah masih boleh bangun untuk teruskan menaip walaupun kadang-kadang macam chipsmore sekejap ada sekejap hilang. Harap lepas ini semakin rajin. ( asyik cakap benda sama je ) hehe

Bila cuti sekolah ni banyak masa free harap dapatlah nak luangkan sedikit masa dengan blog. Dulu masa sekolah nak sangat cuti bila dah cuti ni tak tahu pulak nak kena buat apa hahaha ya kaella tahu makan minum online dan tido. Simple sangat kehidupan seorang bujangan ni hehe esok esok dah kawin tak tahulah nak jadi macam mana.

Masa cuti ni kena take time betul-betul kena rehat banyak sebab bila dah sekolah buka nanti tak tahu rehat banyak masa lagi ke atau tak hihi 

mak-mak yang anak tengah bercuti tu, ada plan tak masa cuti ni ?