Penang Road Famous TEOCHEW CHENDUL IMAGO - kaellaaaa's

Sunday, April 15, 2018

Penang Road Famous TEOCHEW CHENDUL IMAGO

click for more info 


Assalammualaikum…

Penang Road Famous TEOCHEW CHENDUL IMAGO | Duduk Sabah tapi nak rasa chendul Penang ? jangan risau sebab kini chendul Penang sudah ada di IMAGO SHOPPING MALL.


Banyak pilihan menarik yang ada, antaranya :


Bukan setakat chendul jer, nasi, ayam, rojak buah pun ada :D

antara menu yang ada
so, last time kita orang datang sini makan chendul Durian, Chicken Pandan and Penang Curry Mee.



so far, makanan dekat sini sedap. Untuk Chendul Durian 9/10 ( sebab durian sikit sangat tapi still sedap dan ada rasa durian jugak ) Chicken Pandan 10/10 ( rasa dia sangat sedap, seriously! korang kena try. ) Penang Curry Mee 9/10 ( but still habis dimakan sebab lapar ) 

Rate for the service 10/10 sebab pekerja sangat peramah, ( eventho kitaorang banyak songeh nak sudu itu sudu ini, mangkuk itu, pinggan ini hehe ) sekeliling kedai sangat bersih. 

credit to google :D
so, kalau nak rasa Chendul Penang jangan lupa datang IMAGO SHOPPING MALL

 

enjoy!