Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa - kaellaaaa's

Sunday, April 22, 2018

Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa

klik banner untuk join :) 
Giveaway ini akan berlangsung selama sebulan iaitu dari 13 April - 13 May 2018. Tiga pemenang akan dipilih berdasarkan konsep lucky draw yang akan aku cabut sendiri. Kali ni, aku tak nak menggunakan khidmat random number generator.
beside, hadiah yang Siqahiqa beri untuk para pemanang pun menarik, kaella pula tertarik dengan Stuff-It Notebook, haih comel jer, geram kita tengok benda-benda comel macam ni tau.