My wish list checked ✔ - kaellaaaa's

Friday, August 24, 2018

My wish list checked ✔


Assalammualaikum..

Alhamdulillah untuk setiap rezeki yang kita dapat. Kaella pernah cerita dulu dekat blog kaella yang kaella ada WISH LIST  such as 


First of all, 
Wish list nak duit banyak tu Alhamdulillah untuk setiap rezeki yang kaella ada kaella kena bersyukur.

Second, 
Nak ada lesen memandu sendiri dan Alhamdulillah dengan usaha nak kumpul duit sendiri sambil-sambil ambik lesen pun dah tercapai. AKHIRNYA AKU LULUS TEST JPJ  )

Third, 
Nak ada camera SONY RX100 MARK III . memandangkan kaella dah fikir masak-masak dan compare dengan yang lain, jadi kaella tukar kepada camera CANON EOS M10 dan Alhamdulillah wish list ketiga tercapai eventho tak dapat camera yang kaella wish dulu. Tapi so far this camera is so good. I LOVE IT! 

Cuma nak bagitahu, kena sentiasa bersyukur dengan rezeki yang kita dapat. Kena sentiasa berfikiran positive dan jangan pernah salahkan takdir dengan rezeki yang kita dapat dengan jalan hidup kita, sebab kita tak sedar di sebalik kehidupan yang perit ada rezeki yang terselit cuma kita tidak sedar kerana terlalu mengejar rezeki yang kita nak.