Hilang ! - kaellaaaa's

Wednesday, August 8, 2018

Hilang !




Assalammualaikum, apa khabar ? rasa lama tak bersua dengan para blogger. Tapi kali ni kaella bukan nak cerita tentang movie pulang pulak ye, kaella nak mengadu hilang dari blog dah dekat dua bulan dah, blog pun sunyi sepi *nangis tepi katil*

Akhir-akhir ni kaella macam busy semacam, sampaikan nak hadap laptop pun takde masa, ini kan pula nak blogwalking. Dalam hati selalu rindu nak menulis, nak membawang dekat blog, tapi apakan daya masa terlalu mencemburui diri ini. Lepas Hari Raya terus senyap jer bukan apa, jadual kerja dengan jadual diri sendiri sangat pack sampai nak belah dua badan tapi sayangnye badan ada satu je hehe

Jadi ? harap semua sihat dan sentiasa semakin rajin, jangan nak malas macam kaella ye ?

So, say HI sikit dekat comment . ada tak yang rindu dengan kaella ?