Segmen “Kaella Beloved Fellas” - kaellaaaa's

Monday, March 19, 2018

Segmen “Kaella Beloved Fellas”


Assalammualaikum

Memandangkan bloglist kaella dah expired date 28-2-2018 BACA SINI ), beside kaella baru jer ada masa untuk update blogger dek kerana kesibukan kerja, Jadi rasanya nak kena buat bloglist baru. Macam biasalah, kaella suka buat rules yang simple, so memang tak akan susahkan untuk korang join segmen kaella kalini. Tapi kali ini ada special sikit, kaella akan pilih seorang peserta segmen untuk menang hadiah misteri ( woop woop ) tapi kalau penyertaan ramai kaella akan buka dua pemenang untuk menang hadiah misteri. Yang tak menang pula macam mana ? eh eh no worry, yang tak menang kaella akan masukkan dalam bloglist AWESOME FELLAS for three month ( April - June )

Syarat penyertaan : 
  • Buat post tajuk "Kaella Beloved Fellas"
  • Letakkan banner dan backlink kan ke entry ini
  • WAJIB follow ( http://thekaellaaaa.blogspot.my/ )
  • kena follow Google+ ( cikkaella )
  • kena follow Instagram ( @kaellaaaaa )
  • Like Facebook ( thekaellaaa ) 
  • after done, comment dekat bawah berserta link entry yang korang buat. 
oh by the way, korang tahu tak maksud FELLAS ? FELLAS bermaksud "kawan rapat". So, takdelah nak kusutkan kepala korang nak tahu maksud FELLAS ni. hehe 


oh ya, lupa nak bagi tahu, segmen ni kaella akan buka sehingga 31 March 2018 tau, tapi kaella akan umumkan pemenang seminggu selepas segmen ini berakhir. ( sorry for my packed schedule :'( ) untuk pemenang kaella akan pilih secara rawak menggunakan kaedah cabutan nama secara manual, tak guna random.org. 

so guys. jemput join segmen plus menang hadiah misteri kaella tau!  

Tarikh tutup segmen sehingga 31 March 2018 






No comments:

Post a Comment