Backpack with Shoulder Bag Clutch Purse - kaellaaaa's

Saturday, February 24, 2018

Backpack with Shoulder Bag Clutch Purse


Assalammualaikum uols.

sibuk dek kerana kerja yang banyak dan di tambah dengan waktu yang sangat mencemburui. semoga selepas ini semakin rajin, sebab nampak sangat malas dah semakin nak menguasai diri.

so last week sebelum cuti CNY, saya adalah beli bag dekat lazada. the reasen nak beli sebab memang tengah cari beg yang sejenis macamni punye bentuk, dan akhirnya dapat jugak nak memiliki beg macam ni. Sebelum ni ada tengok-tengok bag ni tapi sebelum ni harga lagi murah dari yang saya beli sekarang. dok tunggu-tunggu jugaklah harga nak turun, tapi sampai sekarang tak turun lagi. jadi nak tak nak kena beli jelah sebab  dah berkenan sangat dengan bag ni.


niat mula-mula memang nak ambik colour grey tapi tak tahu kenapa terambik la pulak colour hitam. its okey yang penting puas hati. 

oh ya, i also got that cute teddy bear