Lucy Kitchen Imago Shopping Mall

assalammualaikum uols -.-


Bukan perempuan kalau tak tengok sehari dia tak makan unless kalau dia tengah on diet plus tengah merajok. As a plan, nak jalan-jalan jer dekat Imago haritu dengan 2 lagi member. Lepastu macam biasalah kalau dah jalan shopping ni perut pun nak shopping juga kan ? so kitaorang singgah dekat Lucy Kitchen ni, sebelum singgah tu masyaAllah, kalau boleh sejam jalan tu hah sejam jugak kitaorang asyik tanya benda sama “weh, makan mana ?” and lastly kitaorang pun setuju nak masuk dekat Lucy Kitchen. Lepas masuk hah mulalah masalah lagi “weh, makan apa?” perut sendiri, selera sendiri tapi asyik tanya orang (ketuk kepala sendiri)  bukan sebab apa, sebab tak tahu nak makan apa sebab semua makanan nampak sedap ( lap air liur ) kalau boleh nak order semua, semua kitaorang nak order, tapi tak boleh nak tamak sangat, pilih satu pun cukuplah.

LUCY KITCHEN
So, lepas gaduh punya gaduh mulut last – last kitaorang order ni,

Asian Pasta

Zinger Burger

Nasi Goreng Kampung

Lemon Ribena

TEH Tarik
Tea “c”


Surrounded dekat Lucy Kitchen pun sangat cantik plus bersih. Pekerja pun peramah takde nak marah-marah tunggu kitaorang order lama sangat, the service also tip top. Makanan takdelah lama sangat nak tunggu, citer punya citer tengok-tengok makanan dah sampai ( hehehehehe gelak lapar )
You guys, yang belum pernah makan sini bolehlah cuba nanti, confirm ah puas hati!


Enjoy the food!