#Bajet2017


Assalammualaikum 



how about the #Bajet2017 ? well say, mesti semua orang tengah sibuk cakap pasal #Bajet2017 kan ? sebab petang tadi baru je mula kena bentang pasal #Bajet2017 ni. Bagi yang tertinggal dengan #Bajet2017 tadi bolehlah follow up dekat twitter, facebook, berita harian and etc, sekarangkan dah moden, semua benda boleh buat di hujung jari je tau. Tapi hujung jari pun bahaya tau, boleh masuk penjara juga kalau disalah gunakan.. so for those yang still tak tau apa #Bajet2017 bolehlah mula search dekat mana-mana laman web. 

and then, dengan terusnya bajet aku untuk tahun depan pun dah belambak dalam otak, cuma taknak fikirkan sangat sebab well say, masih ada 2 bulan lagi kot untuk aku readykan diri  untuk tahun depan. Manalah tahu tak sempat jumpa 2017 kan ? tak apa, kita mampu merancang ALLAH yang tentukan, semoganya di beri kesihatan dan umur yang panjang. Ameen insya Allah. 

tapi kita kena ready la untuk tahun depan, sebab 2 bulan i guess tak lama lagi tu, pejam celik pejam celik dah masuk 2017, so get ready!  siapkan bajet anda untuk tahun depan, takut nanti bajet lari, nanti yang nak kawin tu tak dapat kawin sebab bajet lari. ehh.