Continue studying


hai people. kaifa haluka/haluki ? 

so, harap korang sehat selalu takdelah nak ngade sakit-sakit ehh hihi. amin insya Allah.

so hmm talk about my tittle today, ada rasa sedih kat situ kan ? huu *lap air mata* actually, yes i am. yes ! yes ! and yes ! sedih sebenarnya bila tengok kawan-kawan dah sambung study and look at me, still sitting here like people with no idea. tapi takpe, chillax. study boleh sambung bila-bila masa cuma yang penting saya mesti ada kepercayaan diri, kena kuat untuk jadi kuat, kena semangat untuk capai apa yang saya nak sebenarnya. hmm.

so talk about study. takpe bukan rezeki nak sambung study tahun ni takpe boleh cuba next year. insya Allah ada jalan punyelah. takkan nak mengalah awal kan ? ofcos no, that is none of my type. so dengan kesabaran yang ada dalam hati. sabar jelahh. 

so untuk kawan-kawan yang berada nun jauh dimata, semoga berjaya, goodluck with the new chapter, goodluck with youre new friends, new situation and what ever it is. ni bukan zaman budak sekolah k kena buat somethings with geng, ni zaman remaja that show you, kau buat semua benda kena buat sensorang, tak buat tak untung ape pun tapi kalau buat untung besar beb. haaa so GOODLUCK DEAR DEAR ALL. 

hmm lastly. i miss you guys. kbye